BDCN evenementen

Show Kalender

Geen weer te geven evenementen

Laatste nieuws

Like us on Facebook

 Logo Lid-van-RvB Horizontaal RGB Diap

KunstlerCup

Nieuwsbrief

Geslacht
captcha 

 

DEdogachtigen DOGACHTIGEN SHOW, EEN MUST VOOR LIEFHEBBERS VAN GROTE EN KLEINE DOGACHTIGEN EN BERGHONDEN.
Op 26 novembe a.s. r organiseert de Federatie van Rasverenigingen van Dogachtige Honden voor de 20e keer zijn tweejaarlijkse Dogachtigen Show
in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.
Nadat in 1977 de Nederlandse groepsindeling veranderd werd, waardoor o.a. de rasgroep Dogachtigen en een overlegstructuur tussen de rasverenigingen binnen een groep gecreëerd werden, gingen die verenigingen ook samenwerken bij het organiseren van groepsshows.

De Federatie werd opgericht en de eerste Dogachtigen Show, met 951 inschrijvingen, werd op 19 augustus 1979 in de Brabanthallen gehouden.

Dankzij de medewerking van de aangesloten verenigingen was het aantal per ras ingeschreven honden altijd veel groter dan op andere tentoonstellingen, waardoor het mogelijk was meer rasspecialisten als keurmeester uit te nodigen en door de grotere concurrentie heeft een plaatsing op de Dogachtigen Show een duidelijke meerwaarde.

Lees meer...

Locatie:
Julianaweg 12,
4725 SJ Wouwse Plantage
Terrein open: 08.30
Keuring start: 10.00


Keurmeesters:
Reuen - Dhr. J.L. Williams (NL) 
Teven - Dhr. Drs. H.O. Hoenderken (NL)


De BBQ tijdens de kampioensclubmatch zal tussen de middag plaats vinden (lunch) !! Opgeven kan nog t/m vrijdag 1 sept !!
The BBQ at the clubmatch will take place at the afternoon break (lunch). Entry is still possible till the 1st of sept. !!!